Boodschappen doen

NIEUW

Vanmorgen voor 10 uur besteld, vanmiddag al vanaf half 3 af te halen.

EerlijkBeter Apeldoorn

Anklaarseweg 195
7323 AH Apeldoorn

Selecteer ander FreshPoint

Onze missie:

Ambachtelijke versproducten weer bereikbaar te maken!

Er is veel aan de hand op het gebied van voeding: e-nummers, massaproductie van voedingsmiddelen en dierenwelzijn. Tegelijkertijd zien wij dat de gezonde en ambachtelijke versproducten (groenten en fruit, vis, vlees en kaas) op steeds minder plaatsen beschikbaar komt. Het aantal versspeciaalzaken neemt af, mede omdat zij het afleggen tegen het gemak van de supermarkt.

EerlijkBeter heeft als missie om gezonde en ambachtelijke versproducten weer bereikbaar te maken. Want wat is er heerlijker dan ambachtelijke versproducten op tafel? Dat kan vanaf nu eenvoudig:

  • Online uw versproducten bestellen en op het door u gewenste tijdstip ophalen of laten bezorgen.

  • Gemak, verskwaliteit en ambacht gecombineerd in één concept. Dat biedt EerlijkBeter.nl.

Wij zijn begonnen onze droom te realiseren in Amersfoort. Daar is het eerste FreshPoint geopend op 18 februari. In maart volgt de tweede locatie in Apeldoorn. Daarna is het de bedoeling het concept ook in andere plaatsen in Nederland beschikbaar te maken voor consument en versspecialisten, zodat in zoveel mogelijk woningen én bedrijven er weer écht ambachtelijk vers gegeten en gedronken kan worden.

Er was een tijd


Kees van Vliet


Ondernemer in hart en nieren, een denker die doet. Creatief in oplossingen en mogelijkheden. Vijftien jaar heb ik met veel plezier een reclamebureau gehad. Samen maakten we mooie dingen, o.a. voor versspecialisten. Van daaruit is het idee voor EerlijkBeter.nl ontstaan:

Krachten bundelen, zodat we samen sterk zijn en mee kunnen in de nieuwe wereld. We slaan de handen ineen.

André Rebel


Sinds september bij EerlijkBeter betrokken. Van oorsprong ben ik slager en heb 8 jaar een eigen keurslagerij gehad. Door mijn opleiding en het opzetten van diverse kwaliteitssystemen in de slagerij en de horeca ben ik nu kwaliteitsmedewerker bij EerlijkBeter, zodat we ook daadwerkelijk die kwaliteit leveren die we beloven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de versspecialisten. 


Mijn droom: Meebouwen aan mogelijkheden voor de versspecialisten om de consument optimaal te bedienen. Vanuit mijn achtergrond weet ik de kwaliteit van eten te waarderen en wil ik graag meehelpen de kwaliteit van de versspecialist bereikbaar te houden.

Pascal Kroon


Sinds mei werkzaam bij EerlijkBeter. Ik werk ruim 10 jaar in de good food. Ik wil werken aan een betere wereld met goed en puur voedsel. Geen geindustrialiseerd voedsel meer, maar terug naar de basis. Waar het voedsel nog puur is en op een ambachtelijke manier gemaakt.


Begonnen bij Natudis, een biologische groothandel van droge kruidenierswaren en ik heb daarna nog bij verschillende biologische groothandelsbedrijven gewerkt. Ik houd me voornamelijk bezig met sales- en marketingactiviteiten en het organiseren van promotiecampagnes. Ik houd van koken voor vrienden en familie. Mijn inkopen daarvoor doe ik bij speciaalzaken want ik wil ze het beste voorzetten: eerlijk, biologisch en gezond. Bij EerlijkBeter ben ik een soort spin in het web; ik houd me bezig met de website, het vers-assortiment en de marketing. 

  


Boodschappen doen