Boodschappen doen

NIEUW

Vanmorgen voor 10 uur besteld, vanmiddag al vanaf half 3 af te halen.

EerlijkBeter Apeldoorn

Anklaarseweg 195
7323 AH Apeldoorn

Selecteer ander FreshPoint

Vrijdag onze proefzending opgehaald van eerlijkbeter.
Wij waren aangenaam verrast! Er staat een handige boodschappentas in kluisje 34.
Thuis uitgepakt en, chapeau!!!! Heerlijk brood, fantastische kaas, geweldig mooi uitziend gehakt, prachtige aardappelen, een lekker cakeje. Kortom, wij zijn heel enthousiast. Ik vind dit een heel bijzonder concept, ben eigenlijk niet zo van internet bestellen, maar dit is TOP?
We gingen eigenlijk voor slagerij Ter Weele, zijn kwaliteit is beroemd in de regio en vanuit Apeldoorn is het met de fiets niet te doen. Wij hadden in Apeldoorn een hele goeie scharrelslager, die er, jammergenoeg, mee gestopt is. Ter Weele is weliswaar geen scharrelslager, maar wel ambachtelijk en prima kwaliteit.
Verbaasd was ik over de kaas. Normaal ben ik gevoelig voor boerenkaas, maar deze is prima, geen last.
Mijn volgende bestelling is al weer onderweg en ik ga zeker ook de andere dingen uitproberen.
"Vandaag vonden we een kleinigheidje (Veluwse keitjes) bij onze bestelling, met een persoonlijk briefje erbij. Heel erg bedankt, wat super leuk!"
"Vrijdag hebben wij voor het eerst onze eerste bestelling gedaan op de site van Eerlijk beter. En gisteren vol verwachting en met de QR code naar Vathorst gereden om de bestelling op te halen. Geen parkeer problemen, geen drukke kassa's, geen gezoek naar mooie, biologische, eerlijke ambachtelijke boodschappen. Wat een genot. En alle geleverde boodschappen in onze privé koelkast waren heerlijk vers. Mooie salades, vers brood, mooi fris fruit en vanavond een heerlijke kaasfondue. Wij zijn om..." Proefpakket
FreshPoint Amersfoort "Aanrader! Heerlijk verse producten afhalen om 21:45; ideaal dat dat kan! Zeker proefpakket aanvragen."
"Mooi initiatief. Lekkere producten en vers. We hadden twee dingen die niet helemaal goed meer waren na een paar dagen (dat heb je wellicht met vers), maar dit is gelijk door eerlijkbeter opgepakt en gecompenseerd. We gaan het binnenkort weer doen!"
Heerlijk gegeten van de proefpakket, een echte aanrader, je proeft het verschil!" 
"Wat een mooi proefpakket hebben we net opgehaald. Wij gaan hier heerlijk van genieten. En super handig en fijn dat je zulke mooie en lokale producten kan bestellen en op je eigen moment kan ophalen. Top"
"Vandaag mijn proefpakket opgehaald, het ziet er allemaal prima uit! Mooi systeem zo...we eten dus vanavond stamppot rauwe andijvie met spek en rookworst en een Elstar appel toe! En met een Butterscotsh koek vanavond bij de koffie....we zijn benieuwd naar de smaken!" 
"Mooie, lekkere en 'eerlijke' producten, mooie locatie. Super!" 

"Een mooi proefpakket ontvangen net goede verse producten. Het ophalen in de buurt (Apeldoorn) was ideaal! Voor herhaling vatbaar"


Boodschappen doen